Έκπτωση 44%

Whey Titans with BEEF (2kg) Πρωτεΐνη - GoldTouch Nutrition

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 70.00
39.00
Κερδίζετε: 31.00 (44%)
wheybeef
Σε Απόθεμα
+

50% Ultra filtrated whey protein WPC80% +  50% Hydrolized Beef Isolate90% protein

Πλεονεκτήματα:

  • Στηρίζει τις ανάγκες του οργανισμού σας σε πρωτεΙνη και προωθεί την μυική σας ανάπτυξη.
  • Βελτιώνει το ρυθμό μυικής αποκατάστασης μετά την άσκηση
  • Σας βοηθά να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και αντοχή

50% Whey- WPC80%

Η whey πρωτεΐνη,εφοδιάζει τον οργανισμό μ' ένα ευρύ προφίλ αμινοξέων, που είναι οι απαραίτητες δομικές μονάδες που χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση του ιστού μυών. Μεταξύ των αμινοξέων αυτών περιλαμβάνει μια υψηλή συγκέντρωση σε BCAA, τα οποία είναι γνωστό ότι είναι απαραίτητα για την μυϊκή ανάπτυξη και γλουταμίνης η οποία βοηθά στην γρηγορότερη αποκατάσταση του οργανισμού. Επιπλέον, θεωρείται μια "πλήρης πρωτεΐνη", καθώς περιλαμβάνει και τα 9 βασικά αμινοξέα τα οποία πρέπει να λαμβάνουμε από την τροφή και χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για να συνθέσουν τα υπόλοιπα αμινοξέα.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της whey είναι ότι είναι εξαιρετικά γρήγορη στην πέψη και χρησιμοποιείται εκεί που χρειάζεται ταχύτητα στη δράση δηλαδή στην μετά-προπονητική διατροφή, που το σώμα είναι σε καταβολική κατάσταση και χρειάζεται γρήγορη έκχυση πρωτεΐνης.

50% BEEF- isolate, HBI90%

Στην Whey titans with beef, η gold touch έχει συμπεριλάβει 50% υψηλής ποιότητας isolated beef protein την οποία λαμβάνουμε από άπαχο κρέας μοσχαριού χρησιμοποιώντας τη διαδικασία υδρόλυσης και φιλτραρίσματος cross flow microfiltration. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τελική σκόνη της  beefprotein να περιλαμβάνει όλη την πρωτεΐνη και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε να λαμβάνεται από το κόκκινο κρέας και να είναι απαλλαγμένη απ'οτι δεν σας είναι απαραίτητο, όπως τα λιπαρά, η χοληστερίνη κτλ. 

 Επιπλέον η πρωτεΐνη  Beef  δίνει ένα πλήρες προφίλ αμινοξέων και είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B6, B12, thiamin(B1), riboflavin(B2), niacin(B3), ασβέστιο, μαγνήσιο κτλ.

Το μείγμα WHEY protein και BEEF protein, εκτός της υψηλής συγκέντρωσης πρωτεΐνης που δίνει στο τελικό προιόν, περιλαμβάνει και μια κλινική δόση κρεατίνης Creapure,  η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την άπαχη μυϊκή σας μάζα, τη δύναμη, τη συγκέντρωση σας στην άσκηση και θα βελτιώσει σταδιακά την απόδοση στην προπόνηση ή το άθλημα σας.

Η Creapure® άλλωστε είναι μια από τις πιο γνωστές και ποιοτικές μάρκες στην παραγωγή κρεατίνης, η οποία χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας υλικά , έχει πατενταρισμένη γραμμή παραγωγής και κατασκευάζει σύφμωνα με τους όρους της GMP(GoodManufacturingProcess)

Δοσολογία: Ανακατέψτε 1 scoop το πρωί και 1 μετά την προπόνηση με 250-300ml νερό, αποβουτυρωμένο γάλα  ή το αγαπημένο σας ρόφημα. 

Α Γ ΕΟΦ  58409 30/8/2010

EXP.DATE:31/08/2020 30/11/2020

 

 
 
 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ON-LINE

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε στο online κατάστημα, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήστε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν. Μπορείτε  να κάνετε παραγγελιά μεσώ  VIBER  

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MESSENGER

Μπορείτε να μας στείλετε ένα απλό μήνυμα στο messenger την παραγγελίας σας με όποια προϊόντα θέλετε.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. 
Τηλέφωνo Παραγγελιών:2410-251416

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: info@iroko.gr